Herkullisia donitseja ilman uppopaistamista.

N. 10-12 kpl

Tarvikkeet

4 dl vehnäjauhoja

1 1/2 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

1/2 tl kanelia

3/4 dl ölyä

1 1/2 dl sokeria

1 kananmuna

1 1/2 dl maitoa

Kuorrutukseen:

100 g sulatettua voita tai margariinia

1 dl sokeria

1 tl kanelia

Ohje

Laita uuni päälle 200 asteeseen.

Voitele muffinssivuoka.

Yhdistä kulhoon vehnäjauhot, leivinjauhe, suola ja kaneli. Sekoita.

Laita toiseen kulhoon öljy, sokeri, kananmuna ja maito. Sekoita.

Lisää kuivat ainekset maitoseokseen ja sekoita taikina tasaiseksi.

Täytä muffinssivuoat noin 2/3, jotta taikinalle jää kohoamisvara.

Paista muffinsseja noin 20 min.

Sulata voi ja yhdistä pieneen kulhoon kuorruttamista varten sokeri ja kaneli.

Dippaa hiukan jäähtyneet muffinssit sulaan voihin ja kierritä ne
sokerikanelikuorrutuksessa.

Jäähdytä valmiit donitsimuffinssit ritilällä.

Etusivulle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s