Makeita ja kuohkeita vohveleita.

Tarvikkeet

2 kananmunaa

3 dl maustettua kivennäisvettä

2 dl omenatäysmehua

VINKKI!

Osan täysmehusta voi korvata säilykepersikan mehulla.

3 1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl rypsiöljyä

1/2 tl suolaa

1 rkl sokeria

Päälle

Purkki säilykepersikoita pilkottuna

suklaakastiketta

Ohje

Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa.

Lisää nesteet.

Vatkaa joukkoon jauhot, suola ja sokeri.

Lisää rypsiöljy.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Anna taikinan turvota vartin verran.

Voitele vohvelirauta ruokaöljyllä
ja paista vohvelit kullanruskeiksi.

Nauti vohvelit persikoiden ja suklaakastikkeen kera.

Suklaakastike

1 1/2 dl kermaa

1/2 dl muskovadosokeria

1 1/2 rkl kaakaojauhetta

1 rkl voita

100 g tummaa suklaata

Ohje

Kuumenna kattilassa kerma, sokeri ja kaakaojauhe.

Älä keitä seosta.

Lisää kuumaan seokseen voi ja paloteltu suklaa.

Sekoita kunnes kastike on tasaista.

VINKKI!

Kastike jähmettyy kylmässä, joten se kannattaa valmistaa juuri ennen vohveleiden paistoa.

Etusivulle

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s