Tähteeksi jäänyt muussi herkkukäyttöön.

Perunaletut sopivat mainiosti talviseksi retkiherkuksi.
Ne ovat täyttäviä, helppoja valmistaa ja niin
aikuisten kuin lastenkin mieleen.

HUOM !

Tämän taikinan määrät ovat viitteellisiä.
Määrät voivat vaihdella muussin koostumuksen, perunalaadun tai tekotavan vuoksi.

Tarvikkeet

n. 5-6 dl perunamuussia

2 kananmunaa

n. 1 1/2 dl maitoa

ripaus suolaa

n. 1 1/2 dl vehnäjauhoja

voita paistamiseen

Ohje

Sekoita kananmunat perunamuussin joukkoon.

Lisää seokseen suola ja maito.

Lisää joukkoon maito ja sekoita taikina tasaiseksi.

Valmis lettutaikina on paksumpaa kuin tavallinen lettutaikina.
Koostumus muistuttaa lähinnä perunavelliä.

Paistaminen

Perunaletut paistetaan kuumalla pannulla, noin 1/2-1 minuuttia molemmin puolin.

Sulata paistin- tai lettupannulla nokare voita.

Perunaletut kannattaa aina tehdä pieninä, jotta ne pysyvät kasassa.
Noin 1 reilu ruokalusikallinen per lettu on sopiva koko.

Etusivulle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s