Maukkaita sydänsämpylöitä herkuteltaviksi ystävien kanssa.

Tarvikkeet

25 g hiivaa

1 rkl hunajaa

3 dl lämmintä vettä

5 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

4 rkl oliiviölyä

Murenna hiiva kulhoon, lisää joukkoon hunaja ja lämmin vesi.
Vaivaa joukkoon vehnäjauhot, suola ja öljy. Alusta hyvin.

Peitä taikinakulho muovikelmulla ja anna kohota lämpimässä paikassa tunnin ajan.

Vaivaa taikinaa jauhoitetulla pöydällä ja kauli ohueksi n. 2cm paksuiseksi levyksi.
Ota taikinasta isolla muotilla sydämiä.

Nosta sydänleipäset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Peitä liinalla ja anna kohota 15 minuuttia.

VINKKI !

Jos haluat leipäsiin rapeamman pinnan, voitele ne vedellä ennen uuniin laittoa.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia.
Siirrä sydämet ritilälle jäähtymään.

Etusivulle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s