Perinteisellä Runebergin torttutaikinalla valmistettuja muffinsseja.

Tarvikkeet

Runebergin torttutaikinaa

noin 1 dl tomusokeria

punaista mehutiivistettä tai vettä

punaisia marmeladimakeisia

Taikinan ohje löytyy täältä.

Ohje

Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 13-15 min.

Anna muffinssien jäähtyä ennen koristelua.

Sekoita loraus mehutiivistettä ja /tai vettä tomusokeriin.
Kuorrute saa olla melko paksua.

Kaada kuorrutetta keskelle muffinssia ja anna sen rauhassa valua reunoja kohti.
Koristele muffinssit vielä marmeladeilla.

Etusivulle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s