Kananmunattomia ihanan herkullisia pikkuleipiä,
jotka suorastaan sulavat suuhun.

Tarvikkeet

200g margariinia

1½ dl sokeria

3½-4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

vadelmamarmeladia täytteeksi

Vatkaa  huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää  kuivat ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.

Annan taikinan jähmettyä jonkin aikaa jääkaapissa.

Kaulitse taikina noin ½ cm paksuiseksi levyksi ja ota muotilla sydämiä.

Paista 200 asteessa noin 6-8 minuuttia.

Jäähdytä pikkuleipiä vain sen verran, että pystyt koskettamaan niitä.

Sokeri tarttuu parhaiten lämpimän pikkuleivän pintaan.

Levitä vadelmamarmeladia pikkuleivän nurjalle puolelle ja paina toinen pikkuleipä sitä vasten.

Kierittele sydämiä sokerissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s