Mazariinit ovat yksi minun salaisista intohimoistani.
Tämän ohjeen tein muuntelemalla erästä perusmazariiniohjettani.

Tarvikkeet

Pohja

150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia

1 dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

2 1/2 dl vehnäjauhoja

Täyte

100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia

3/4 dl sokeria

2 kananmunaa

1 1/2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl kanelia

1 tl neilikkaa

1 tl inkivääriä

Kuorrute

tomusokeria

leivontakaakaota

Ohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Vaahdota kulhossa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri.

Lisää rasva-sokeriseokseen keskenään sekoitetut kuivat ainekset.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Käsin sekoittamalla saa nopeimmiten taikinasta sopivan.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan taputtamalla taikina pohjalle ja reunoille.

Vaahdota täytteen rasva ja sokeri.

Lisää munat yksitellen seosta samalla vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Sekoita täyte tasaiseksi ja jaa vuokiin pohjataikinan päälle.

Paista noin 15 minuuttia.

Anna mazariinien jäähtyä kunnolla.

Sekoita tomusokeri ja kaakaojauhe.

Lisää joukkoon hieman vettä, kunnes kuorrute on sopivan paksua eikä liian valuvaa.

Levitä kuorrutetta mazariinien päälle.

Minä tein samalla kaksinkertaisen annoksen taikinaa ja tein yksittäisten mazariinien lisäksi yhden ison piiraan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s