12 kpl

Tarvikkeet

1 pkt (500 g) torttutaikinaa

kananmuna

Täyte

3/4 dl aprikoosimarmeladia

25 g valkoista leivontasuklaata

Koristeluun

valkoista leivontasuklaata

Ohje

Leikkaa sulatetut taikinalevyt kahtia neliöiksi.
Levitä aprikoosimarmeladia noin teelusikallinen kullekin taikinaneliölle
ja ripottele neliöiden päälle veitsellä rouhittua valkosuklaata.
Taita neliöt kiinni suorakaiteiksi, painele reuna tiiviisti kiinni.
Tee toiseen pitkään reunaan viiltoja noin puoleen väliin ja taivuta ’kampa’ kaarevaksi.
Voitele kammat kananmunalla ja paista kampoja 225 asteisessa uunissa keskitasolla n. 15 minuuttia.
Sulata valkosuklaa pakkauksen ohjeen mukaan
ja koristele sulatetulla suklaalla jäähtyneet kammat.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s