OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä ovat todellisia ‘mini’-herkkupalasia.
Fariinisokerin, kanelin ja pähkinän yhdistelmä on herkullinen.

24 kpl

Tarvikkeet

3 levyä valmista torttutaikinaa

1 kananmuna

2 rkl fariinisokeria

1/2 dl hasselpähkinärouhetta

2 tl kanelia

Koristeluun

24 kokonaista hasselpähkinää

tomusokeria

Ohje

Voitele sulatetut taikinalevyt kananmunalla
ja ripottele levyjen päälle fariinisokeri, pähkinärouhe ja kaneli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leikkaa sitten taikinalevyt kahdeksi neliöksi ja isot neliöt vielä neljäksi pikkuneliöksi.
Tee viillot jokaisen pienen neliön jokaiseen kulmaan kohti keskipistettä.
Taita joka toinen kulma keskipisteeseen ja paina kiinni napakasti.
Voitele lopulla kananmunalla ja paista torttuja uusin keskiritilätasolla 225 asteessa 5-10 minuuttia.
Paina lämpimien torttujen keskelle hasselpähkinä.
Torttujen jäähdyttyä ripottele päälle tomusokeria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s