Tämä piparkakkutaikinasta tehty rasia on sunniteltu aikuiseen makuun.

Tarvikkeet:

Piparitaikinaa

pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä

sokeria

Kauli piparkakkutaikina melko tukevaksi levyksi
ja leikkaa siitä kuusi neliötä.

Neljä samankokoista neliötä seiniksi ja kaksi hieman isompaa kanneksi ja pohjaksi.

Neliöt kannattaa leikata leivinpaperin päällä, jottei niitä tarvitsisi turhaan nostella ja venytellä.

Paista osat 200 asteisessa uunissa noin 7 -8 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Sulata sokeri ja kiinnitä sillä pähkinät ja rusinat haluttuihin kohtiin.

Jätä pohjapala (toinen isommista paloista) koristelematta.

Kokoa rasia kiinnittämällä sulaalla sokerilla neljä samankokoista osaa
sivuiksi yhden isomman osan päälle. Kantta ei kiinnitetä.

Täytä rasia esim. pähkinäsekoituksella.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s