Tämä piparkakku-enkeli sopii niin koristeeksi kuin lahjaksikin.

Tarvikkeet:

piparkakkutaikinaa

terävä veitsi

enkelin kaavat

pieni sydänmuotti

valkoista ja vaaleanpunaista sokerikuorrutetta

kolme viinikumikarkkia

Kaavat

Kauli leivinpaperin päällä piparkakkutaikina levyksi.

Leikkaa kaavojen mukaiset palat.

Paloittele saksilla viinikumikarkit pieniksi paloiksi
ja laita ne siipien aukkoihin ja mekon sydämeen.

Paista osat 200 asteisessa uunissa noin 5-7 minuuttia.

Anna palojen jäähtyä kokonaan.

Koristele osat sokerikuorrutteella ennen kokoamista.

Kokoa enkeli kiinnittämällä osat sulatetulla sokerilla.
Jos käytät kokoamiseen sokerikuorrutetta,
tee kuorrutteesta mahdollisimman paksua ja jäykkää.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s