Piperkakkutaikinasta voi helposti tehdä vaikka korurasian.

Tarvikkeet:

piparkakkutaikinaa

muotteja

sokerikuorrutetta

sokerimassaa

tomusokeria

valkuainen

karkkeja

haluttu sisällys

Kauli piparkakkutaikina hieman paksummaksi levyksi kuin pipareita leivottaessa.
Tee halutun muotoisella muotilla kaksi samankokoista ja -muotoista osaa
korurasian kanneksi ja pohjaksi.
Paista osat 200 asteisessa uunissa noin 5-7 minuuttia.

Anna palojen jäähtyä hyvin.

Kiinnitä ensin pohjapalaan tomusokerista ja valkuaisesta tehdyllä sokerikuorrutteella
(tai sulaalla sokerilla) reunakarkit.

Anna karkkireunojen kovettua kaikessa rauhassa.

Koristele kannet esim sokerikuorrutteella kiinnitetyillä sokerimassakuvioilla.

Lisää rasiaan haluttu sisällys.
Esim. karkkikaulakoru, irtomakeisia, suklaakolikoita jne

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s