Kahdella aineksella näyttävä herkku vaikka pikkujoululahjaksi.

Tarvikkeet:

karkkikeppejä

Marabou mint krokant-suklaalevy (200g)

Murskaa kaksi karkkikeppiä koristelua varten.

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.

Asettele aina kaksi karkkikeppiä sydämenmuotoon leivinpaperille,
täytä ne sulaalla suklaalla.

Ripottele suklaan päälle karkkikeppimurusia.

Anna suklaasydänten jähmettyä viileässä,
irrota ne sitten varovasti alustasta ja nauti tai pakkaa
kauniisti esim sellofaaniin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s