Murustetut kaurakeksit tuovat näihin pehmeisiin makeisiin mukavaa rapeutta.

Tarvikkeet:

175 g kaurakeksejä

100 g tummaa suklaata

75 g mantelijauhetta

1 dl sokeria

1 valkuainen

Kuorrutus:

50 g voita tai margariinia

150 g tummaa suklaata

Hienonna kaurakeksit karkeaksi muruiksi.

VINKKI!
laita keksit muovipussiin ja ‘kauli’ kaulimella ne muruksi.

Sulata suklaa ja rasva kattilassa.

Sekoita suklaaseokseen keksimurut, mantelijauhe ja sokeri.

Lisää valkuainen jäähtyneeseen seokseen.

Pyöritä taikinasta pieniä palloja.

VINKKI!
Jos taikina tuntuu liian kuivalta, pyöritä palloset kostein käsin.

Anna jähmettyä viileässä.

Sulata kuorrutteen rasva ja suklaa kattilassa.

Upota makeiset sulaan suklaaseen ja nosta leivinpaperin päälle viileään jähmettymään.

VINKKI!
Voit koristella makeiset myös esim tomusokerilla tai valkosuklaaraidoilla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s