Yksinkertainen, kolmen aineksen, nopeatekoinen herkku.

Rapea manteli ja pehmeä nugaa muodostavat yhdessä herkullisen kokonaisuuden.

Tarvikkeet:

100 g mantelilastuja

250 g pehmeää nugaata

150 g tummaa suklaata

VINKKI!

Lidlistä ostetussa nugaassa on mukava pähkinäinen aromi, joka sopii hyvin yhteen mantelin kanssa.

Ohje

Paahda mantelit paistinpannulla.

(Mantelilastujen paahtaminen;
kaada lastut kylmälle kuivalle paistinpannulle ja paahda,
välillä kevyesti sekoittaen, hiljaisella lämmöllä.)

Paloittele ja sulata suklaa ja nugaa yhdessä vesihauteessa tai mikrossa.

Sekoita paahdetut mantelit suklaanugaa-seokseen.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan tai esim silikonivuokaan tai -muotteihin.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

VINKKI!

Seoksen voi jähmettää myös ostettujen herkkujen mukana tulevissa materiaaleissa.
Tämä seos jähmettyy ostetun nugaan pakkauksessa.

Paloittele ja tarjoa tai pakkaa esim sellofaaniin lahjaksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s