Sitruuna ja valkosuklaa sopivat yllättävän hyvin yhteen.
Raikas sitruuna taittaa sopivasti valkosuklaan hieman raskasta makua.

Tarvikkeet:

200 g valkosuklaata

yhden sitruunan raastettu kuori

1 tl vaniljasokeria

astia tai muotteja

Pese sitruuna huolellisesti ja kuivaa se.
Raasta kuori raastimen pienimmällä osalla.

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa.

Lisää sulaaneeseen suklaaseen sitruunan raastettu kuori ja vaniljasokeri.

Sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos astiaan tai muotteihin ja laita viileään jähmettymään.

Silikonisista astioista ja muoteista on helppo irrottaa valmiit suklaat.

Itsetehty maustettu valkosuklaa on herkullinen lahja
niin juhlapäivinä kuin joulunakin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s