Erittäin yksinkertainen ja nopeatekoinen maistuva herkku.

Tarvikkeet:

200 g valkosuklaata

mantelirouhetta maun mukaan

pähkinä-rusinasekoitetta
maun mukaan

Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Lisää joukkoon rouhittu manteli.

Sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos haluttuun astiaan tai muotteihin.

Silikoniset sopivat erityisen hyvin.

Jos käytät muita kuin silikonisia astioita, voi niiden vuoraaminen leivinpaperilla auttaa
valmiin, jähmettyneen suklaan irrottamisessa.

Ripottele suklaaseoksen päälle rusinoita ja pähkinöitä.

Anna jähmettyä viileässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s