Jokaisen jääsuklaa-ystävän toivekalenteri.

Tarvikkeet:

24 kpl jääsuklaita
(itsetehtyjä tai ostettuja)

sokerikuorrutetta tai sulaa valkoista suklaata

rasia

Jääsuklaan ohje

Jääsuklaa on yksi parhaimmista ja helpoimmista joulusuklaista.

Tarvikkeet:

200 g kookosrasvaa

100 g tummaa suklaata

pieniä konvehtimuotteja

Pilko suklaa pieniksi paloiksi.

Sulata kookosrasva kattilassa ja lisää pilkottu suklaa.

Sekoita tasiseksi ja kaada, nokallisen kannun avulla, massa muotteihin.

Jähmetä jääsuklaat kylmässä.

VINKKI!

Jääsuklaata voi myös maustaa.
1/4 yllä olevan ohjeen määrään voi sekoittaa;

1 tl raastettua appelsiinin kuorta

tai

1 tl murskattuja kahvipapuja

tai

1/2 tl kardemummaa

tai

piparminttuesanssia maun mukaan.

Kalenterin ohje

Aseta valmiit (hyvin jäähdytetyt) jääsuklaat haluttuun rasiaan
tai esim kauniille lautaselle tai tarjottimelle ja ’kirjoita’ niihin numerot.

Tämän kalenterin numerot on sulatettua valkoista suklaata.
Valmis tuubisokerikuorrute käy myös mainiosti.

VINKKI!

Kaadan sulaa suklaa pieneen minigrippussiin
ja puhkaise pussin yhteen kulmaan pieni reikä hammastikulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s